REVIEWS BedNBoot

4.8 sterren uit 28 reviews

Vlot proces; zeer vriendelijke hosts; accommodatie en locatie zeer mooi; voorzieningen een beetje verouderd ( maar er komt een nieuwe keuken en badkamer in) , maar absoluut niet storend. We komen graag nog eens terug!
via Airbnb - april 2022
Peggy en Peter 's huis is een zeer authentiek, ruim en comfortabel. De communicatie verliep soepel en zeer gastvrij, ik raad hun huis 100% aan. Eszter uit Hongarije via Airbnb mei 2022
Ik hield op het eerste gezicht van dit huis! Het is geweldig gelegen, groot en schoon. Het terras aan de oever van de gracht was voor ons een onverwachte bonus. De sfeer was precies wat we nodig hadden. En het dorp Rijpwetering is zo mooi dat ik er gemakkelijk de hele week kon ontspannen. Desondanks bezochten we een aantal interessante plaatsen en steden van Nederland. Bedankt Peggy en Peter voor jullie gastvrijheid en voor jullie prachtige huis! Tatiana uit Frankrijk via Airbnb mei 2022
Leuk huis in een heerlijk dorp. Zeer tevreden over je verblijf. Eulalie uit Frankrijk via Airbnb mei 2022
een geweldig verblijf, vrij ruim en comfortabel huis, comfortabel beddengoed ook, perfecte locatie voor een gezin dat houdt van rust terwijl het niet ver van plaatsen is om te bezoeken. Het huis is gelegen op slechts 25 minuten van Keukenhof, een plek waar het voelt als een paradijs, niet ver van Amsterdam terwijl ze in een rustig dorp zijn omringd door koeien, schapen en eenden, mijn kinderen en mijn vader waren blij! De kleine boottocht met Peggy was leuk en super ontspannend om te doen zonder aarzeling. Kortom een aanrader en we komen zeker nog eens terug. Rim uit Frankrijk via Airbnb mei 2022
Zeer mooi huis met alles erop en eraan. Er is veel te zien met de fiets. We voelden ons erg op ons gemak Markus uit Duitsland via Airbnb mei 2022
Het verblijf is zeer ruim , zeer schoon en comfortabel! Geschikt voor zes personen! Het is een echt rustige en mooie plek vlakbij het water en we hebben het heerlijk gehad! De bootcruise , waar Peter ons mee naartoe nam, was geweldig. De verhuurders zijn altijd beschikbaar en erg behulpzaam. Mohamed uit Verenigd Koninkrijk via Airbnb juni 2022
Beste tijd! Beste verblijf! Beste boottocht met Peter! Heel erg bedankt voor alles! Clemens uit Duitsland via Airbnb juni 2022
Geweldige vakantie geweldige accommodatie. Frederik uit Duitsland via Airbnb juli 2022
De plaats is zeer schoon en precies zoals beschreven. De bus stopt vlakbij en dus ben je uitstekend verbonden. Peggy is een geweldige verhuurder! We hebben een heerlijke vakantie gehad. Carolin uit Duitsland via Airbnb juli 2022
Het pension is waarschijnlijk de beste Airbnb die ik ooit heb gehad. Zeer mooi, veel ruimte, het uitzicht en de buitenkant is geweldig. Zeer uitgerust met alles wat nodig is. En de omgeving is prachtig. Ik denk echter dat er een disclaimer moet worden geschreven in de beschrijving dat er naast het huis een kerk is die elke 15 minuten rinkelende klokken heeft, gedurende de hele nacht, wat het erg moeilijk voor ons maakte om 's nachts te slapen. Ora via Airbnb augustus 2022
Zeer mooie, lichte en vriendelijke plek om te verblijven. We voelden ons erg comfortabel en waren positief verrast door de ruimtelijkheid van het appartement. Mooie locatie en vriendelijke verhuurders/buren 🙂 Sandra uit Duitsland via Airbnb augustus 2022
Zo 'n geweldige Airbnb-ervaring! De rustige Nederlandse gemeenschap was een absoluut juweeltje en het huis was erg gezellig voor mijn familie tijdens ons verblijf. We vonden het allemaal jammer om te vertrekken, maar we zijn zeker van plan om weer terug te keren. Ben je op zoek naar een rustig verblijf met echt goede lokale restaurants tot je beschikking? Dan hoef je niet verder te zoeken. Ze zorgden ook voor fietsen voor ons om de stad te verkennen! 5-sterrenervaring. Chris uit Nederland via Airbnb september 2022
Zeer mooie plek en zeer mooi huis. Verhuurders reageren erg snel op berichten en zijn gastvrij. We raden 100% aan voor een verblijf in de laaglanden met de mogelijkheid om een wandeling te maken in Leiden naast de deur of zelfs Amsterdam op 20 minuten rijden. Segolene uit Frankrijk via Airbnb oktober 2022
prachtige locatie, alles goed uitgerust, we komen zeker nog eens terug!! Ilse uit België via Airbnb mei 2022  

Fantastisch

Janina uit Duitsland via Booking 13 oktober 2022

Lovely Place

Beautiful place,very friendly owners in this house you have all what you need and more

rrrrrr uit Polen via Booking 23 oktober 2022

Voortreffelijk

 Geweldig huis, geweldige faciliteiten, alles daar
Laura uit Duitsland via Booking 3 oktober 2022

Erg mooie plek

Alles was erg goed. Zeer vriendelijke gastheren.

We vonden alles leuk.

Paco uit Spanje via Booking 13 juni 2022

Fantastische Lage für eine besondere Auszeit

Es war traumhaft, die Lage ist fantastisch und auch die Gastgeber waren sehr freundlich und zuvorkommend. Man hat Ruhe und das Haus ist für eine Auszeit vom Alltag mehr als perfekt.

Ihnefeldt uit Duitsland via Booking 23 mei 2022

Voortreffelijk

Radu uit Roemenië via Booking 12 mei 2022

U zult zich thuis voelen

Bij aankomst in het huis staat voor iedereen een verrassing klaar. In mijn geval gingen we met nog een persoon naar het huis en de eigenaar had geen enkel probleem, het is een huis dat het waard is en alles wat je nodig hebt het huis aanbiedingen. We aarzelen niet om het nogmaals te herhalen.

Luana uit Spanje via Booking 22 mei 2022

Top woning met top gastheer

Orcun uit België via Booking 13 juni 2022

Erg fijn verblijf gehad. Bedden zijn zeer comfortabel, gastheer is gastvrij. Alle voorzieningen zijn daar

Sharissa uit Nederland via Booking 1 september 2022

 Es hat uns sehr gut gefallen. Die Gastgeber waren nett und hilfsbereit. Das Haus ist modern, mit allem was man braucht eingerichtet und liegt sehr zentral, sodass man viele schöne Ausflüge machen kann. Wir kommen gerne wieder.

 Es gab nichts Negatives

Barbara uit Duitsland via Booking 26 mei 2022
Peggy en Peter zijn erg gastvrij en relaxed, wat voor gemakkelijke communicatie zorgde. Het huis is mooi ingericht, charmant en zorgt ervoor dat je je thuis voelt zodra je binnenkomt door de deur. Alles was naar wens en we hadden alles wat we nodig hadden:) We raden het zeker aan! Joan uit Luxemburg via Airbnb september 2022
Ruime woning, voldoende plaats voor 6. Perfect voor rust en uitstapjes in de buurt. Amsterdam met wagen en P+R vlot bereikbaar. Leiden is een aanrader. Filip uit België - via Airbnb Juli 2022
We really enjoyed our stay at the bednboot! The place is exactly as advertised. It was close proximity to Amsterdam in a very cute little town. -Paul en Jolanda uit Canada via AirBnB oktober 2022

Hoe was uw ervaring met BednBoot?

"*" geeft vereiste velden aan

Hoe zou u ons beoordelen?
Mogen wij uw naam tonen bij de reviews?

DE INDELING VAN HET GUESTHOUSE:

  • Ruime garage waar u fietsen in kwijt kunt ( tevens is dit via de carport de entree van de woning)
  • Hal met aangrenzend een toilet
  • Royale gezellige woonkamer met openslaande deuren naar uw terras aan het water
  • Gezellige ( volledig ingerichte) open keuken met een barretje waardoor u uitzicht heeft naar de woonkamer en het terras
  • Op de eerste verdieping vindt u een royale slaapkamer ( 2 bedden) met balkon en nog een tweede slaapkamer met 2 bedden ( beide bedden zijn comfortabele boxsprings en kunnen ook als tweepersoonsbed worden opgemaakt)
  • Op de tweede verdieping vindt u de 3e royale slaapkamer met 2 bedden, op deze kamer is een 3e bed mogelijk.
  • Ruime badkamer ( eerste verdieping):
  • ^Ligbad
  • ^Douchecabine
  • ^Toilet
  • ^Badkamermeubel met wasbak en opbergruimte

HUISDIEREN:

Uw huisdier is van harte welkom in ons Guesthouse. We vragen u wel om zijn of haar eigen slaapplaats mee te nemen.

De eigenaren van het Guesthouse wonen naast de woning en zijn voor vragen goed bereikbaar. Openbaar vervoer is prima geregeld, recht tegenover de woning vindt u de bushalte.

FACILITEITEN GUESTHOUSE:

  • Handdoeken & beddengoed inbegrepen
  • Wasmachine & droger
  • Flatscreen TV
  • Gratis WiFi
  • Magnetron
  • Oven
  • Koffiezetapparaat ( filter)
  • Waterkoker
  • Gasfornuis 4 pits
  • Tosti apparaat
  • Koel en vries combinatie ( inbouw)
  • Extra vriezer ( schuur)
  • Extra koelkast ( schuur)
  • Volledig ingerichte keuken
  • Stofzuiger
  • Vloerverwarming
  • Föhn
  • Spelletjes

OMGEVING & VEILIGHEID:

  • Rook- en koolmonoxidemelder
  • Brandblusser
  • Ehbo koffertje
  • Carport
  • Gratis parkeerplaats op eigen terrein en gratis parkeren naast de woning

HAVE A LOVELY STAY

Beschikbaar
Geboekt
Wisseldag
MDWDVZZ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28

*Inchecken na 15:00 uur
*Uitchecken voor 10:00 uur
*Eenmalige schoonmaak €55,-
*Linnenpakket € 10,00 p.p.
*Huisdier(en) €25,- per verblijf

Tarieven Hoogseizoen 2023 (1 maart t/m 31 oktober)

1 t/m 14 nachten €185 p/n
14+ nachten prijs in overleg

Tarieven Laagseizoen 2023 (1 november t/m 28 februari)

1 t/m 14 nachten €155 p/n
14+ nachten prijs in overleg

Reserveringsaanvraag

"*" geeft vereiste velden aan

Over BedNboot

Gelegen in hartje Rijpwetering midden in het mooie Groene Hart vindt u ons gezellige en sfeervolle Guesthouse met eigen steiger aan uw terras.

Bednboot op socials

BedNboot

Oud Adeselaan 6d
2375 XC Rijpwetering

Telefoon, Whatsapp en mail:
+31655360038
info@bednboot.nl